Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Café Baumann
Rotterdamsedijk 259
3112 AL Schiedam
Tel: 010-4736068
http://www.cafe-baumann.nl/


Bezoekers

  • 24245Totaal aantal bezoekers:
  • 0Bezoekers nu online:

Karten Lelystad

Om de adrenaline-niveau’s wat op te schroeven lijkt het me een leuk plan om een keer te gaan karten in Lelystad. Daar is een mooie buitenbaan met prachtig asfalt en goede karts.

Naast de standaard karts, waar je voor 14,50 per heat in kunt rijden met ca. 80 km per uur hebben ze hier ook de beschikking over 3 stuks GRC Rotax Max 2takt karts. Hiervan is de top ca. 120 km per uur. De prijs per heat is hiervan wel 32,50 maar de ervaring is ook wel heel wat anders…… (de Max karts worden wel alleen gebruikt met een droge baan en degenen die willen rijden moeten minimaal 1 heat in een standaard kart hebben gereden)

Graag wil ik op deze manier de interesse peilen om te kijken of we een tochtje daar naartoe kunnen organiseren. Willen jullie in de reacties laten weten wat je hiervan vindt.

Omdat het een buitenbaan is zullen we het niet te ver in het najaar moeten plannen omdat het anders te koud wordt.

Groetjes,

LD

meer info over de baan en de karts is te vinden op : http://www.kartcentrumlelystad.nl/

10 reacties op Karten Lelystad

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette