Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Café Baumann
Rotterdamsedijk 259
3112 AL Schiedam
Tel: 010-4736068
http://www.cafe-baumann.nl/


Bezoekers

 • 23350Totaal aantal bezoekers:
 • 0Bezoekers nu online:

Après Ski Rit

Jodelahiti!! Zondag 18 februari a.s. wordt door ons de Après Ski Rit gereden! De Olympische winterspelen gaan nog effe door, maar wij stoppen met skiën en gaan met de motoren over de bergen. Over 3 bergen wel te verstaan: de rit gaat over Steenbergen, Bergen op Zoom en Huijbergen. Bij elkaar ca. 230 km, heen en terug gerekend vanaf de start om 10.00 uur bij McDonald’s aan de Van der Waalsweg 21 in Barendrecht.

Tot Zondag!

Edwin

17 reacties op Après Ski Rit

 • Harry Groenendijk

  Ik meld me hierbij af voor zondag ben gisteren onderuit gegaan op het werk en mijn linker elleboog heeft een bewegingsvrijheid van een centimeter of 5 dus veel plezier voor de Brabant gangers

 • wouter

  sterkte Harry…!!
  ik ben er bij zondag, groeten Wouter

 • Harry Groenendijk

  Zit een breukje in mijn elleboog tot dinsdag drukverband en dan gaan ze kijken of er eventueel nog gips om moet

 • Joyce

  Sterkte en succes met je herstel. Geen handstand od radslag meer he, ook in Belgie kan dat niet, blijkt nu…..

 • Reně Tournier

  volgens mij ziet iedereen er als een ‘Berg’ tegen op as zondag !
  zijn er nog meer enthousiastelingen of zijn Wouter & Edwin met z’n 2-jen ?

 • H.Helge

  HH leden mc Schiedam,
  Zou graag as zondag met Uw mc mee willen rijden. Mocht het matchen tussen Uw mc en mij, en er is geen bezwaar van uit de mc dan wil ik mij ook wel aansluiten bij Uw mc.

  Ik wil mij even voorstellen;
  H.C.N.Helge, ik rijd motor vanaf mijn 18e jaar en dat is 50 jaar geleden. Voornamelijk op BMW motoren. Op het ogenblik rijd ik op een R850RT.
  Als het weer meezit, dus geen ijzel of sneeuw zie ik U as zondag.

  Vr. gr. Henk Helge

 • Ad Verlinden

  Volgens mij is het zondag droog. Ze geven aardig weer op, misschien wat frisjes maar moet te doen zijn. Zo niet gaan we ergens koffie drinken lijkt me.
  Morgen nieuwe banden monteren dus die wil ik zondag toch even uitproberen. Ik ga mee.
  En Harry, sterkte er mee. Hopelijk blijkt het komende dinsdag mee te vallen.

 • herman

  Rene, kom je ook, lijkt me leuk, zondag mooi weer hebben ze verteld, Harry sterkte met je elleboog, hopelijk niet te veel pijn. tot zondag bij MC

 • Paardenhaar

  He leuk dat jullie Brabant komen bezoeken? Mag ik mee? Lijkt me weer lekker om weer even op de “fiets” te zitten! ik kom gewoon naar de Mac.

  Ps: Harry, wel balen maar je solliciteerd wel naar de Noud Louwerse Bokaal….
  Hopelijk snel weer de oude!

  Tot Morgen.. Gr : Razz Luke Skywalker Coffee

 • Bert

  Ben morgen ook aanwezig, wat nieuwe spulletjes aangeschaft kunnen we ook naar achteren filmen.

 • Rene Tournier

  Als ik op tijd uit mn mandje ben kom ik ook meerijden, eerst elfje nog even aan de praat zien te krijgen mirgenochtend!
  Groetjes en tot morgen ((-:

 • Jan

  Ik rij ook mee, tot morgen.

 • Ben Van der starre

  Aller eerst Harry beterschap he.
  Zo dan nu de rit voor Zondag,het schijnt mooi weer te worden dus tot zondag in barendrecht.

 • Edwin

  Zo, een aardige opkomst weer! Houden jullie er wel rekening mee dat de A29 bij Hellegatsplein afgesloten is dit weekend?
  Ik heb mijn route moeten aanpassen van Barendrecht naar Steenbergen (nu via de Moerdijkbrug over A16).

 • Wouter

  Ik ben er toch niet bij helaas….

 • Rene Tournier

  Was een mooie rit, beetje frisjes maar wel lekker genieten van het Brabantse en Zeeuwse schoons.
  Jammer van de gemiste lunchlocatie in BoZ…de La Place langs de A17 vond ik niet zo’n aantrekkelijk plan dus vandaar mijn afhakkactie,
  Allen bedankt voor de lol en tot de volgende keer maar weer…..bij het kip/sparerib kluiven zeker ?

 • H.Helge

  Goede morgen, bedankt voor de mooie leuke rit en voor de aangeboden koffie met. De siteseeeing was ook bijzonder. Mooi van de gemeente dat ze niet alles asphalteren. Ook jammer da de route werd getackeld door het hellegatsplein, maar het weer was fantastisch.
  Op naar de volgende rit.

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette