Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Café Baumann
Rotterdamsedijk 259
3112 AL Schiedam
Tel: 010-4736068
http://www.cafe-baumann.nl/


Bezoekers

 • 23350Totaal aantal bezoekers:
 • 0Bezoekers nu online:

1e Hoge hoedrit (Wouter)

Zondag 25 maart a.s. is het weer zover: De eerste Hoge hoedrit van 2018! Wouter heeft een leuke route uitgezocht die grotendeels in Noord-Brabant verreden wordt. De lengte is totaal zo’n 240 km, gerekend vanaf het startpunt. We verzamelen bij McDonald’s aan de Van der Waalsweg 21 in Barendrecht, om 10.00 uur (zomertijd!!). Onderweg is er een stop voor koffie en Wouter tovert een goede lunchlocatie voor ons uit de hoge hoed.

Tot zondag!

Edwin en Wouter

14 reacties op 1e Hoge hoedrit (Wouter)

 • Harry Groenendijk

  Ik ben wel uit het gips maar kan nog geen fles opendraaien dus ben er nog niet bij

 • herman

  zondag gaat hopelijk nu wel door. Ben erbij, wie komt er nog meer mee????

 • Joyce

  Ben zeker van plan te rijden, maar temp moet wel redelijk zijn lijkt goed te komen.

 • Ad Verlinden

  Ik ben er zondag.

 • Rene Tournier

  Ik ben er ook, als het vanavond niet uit de hand loopt met een mini-reunie met twee schoolvrienden in de Melief ((-;

 • Andre

  Als de wekker een uur vroeger afgaat dan normaal en de tijd niet is teruggedraait zou het zomaar kunnen zijn dat ik er bij ben morgenochtend vroeg of laat.

 • Bert

  Als het meezit ben ik erook.

 • Herman

  Wordt toch nog een leuk groepje tot morgen

 • Reně Tournier

  Het was een mooi ritje Wouter, die ‘Kurviger’ app deed het prima.
  Die één of twee gemiste verbodsborden en doodlopende weggetjes mogen de pret niet kraken ((-;
  Bedankt voor het op sleeptouw nemen en de rest van de meerijders ook weer bddankt voor het lachen en de gezelligheid Yes

 • Joyce

  Zeker n mooie rit. Alles goed geregeld w.o. ook de zon. Dat ik wat eerder afhaakte lag alleen aan mij, mn energie was op.
  Bedankt allemaal. Ben wel benieuwd naar de reactie van aanhaker Erik. Hoe heb je de rit en onze groep ervaren? Gaan we je vaker zien?

 • Erikk

  Ik vond het super leuk. Was een erg gemoedelijke en ontspannen sfeer en voelde me welkom. Kreeg goede instructies van Joyce en we hadden geluk met het weer. Moest nog wel een beetje wennen aan mijn nieuwe motor. Anticiperen op het andere verkeer en inschatten van de verkeerssituatie vragen toch wat meer ervaring dan de 700 km die ik nu heb gereden, maar dat komt goed. En wat een toeval dat ik Bert tegenkwam, die ik herkende als collega bijna 30 jaar geleden! Ik zal de volgende keer weer graag meerijden. Misschien kan ik dan ook lid worden. Het was TOP.

 • wouter

  Voor mij de eerste keer met navigatie app, en das wennen maar ik vond het wel leuk en zeker gezellig. wil ik nog wel n keer doen. Ik vond het verder erg gezellig, bedankt allemaal.

 • Andre

  Lekker ritje was dat met z’n allen! Bedankt Wouter voor de mooie route en hopen dat er meer van deze dagen mogen komen ☀️

 • Ad Verlinden

  Was zeker een geslaagde dag. Prachtig weer, een mooie route en 2 gezellige tussenstops. Niets mis mee.

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette