Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
T OUDE RAEDTHUYS
Schiedamseweg 26
3121 JH Schiedam
Tel: 010-4715800
http://oude-raedthuys.nl//


Bezoekers

 • 27882Totaal aantal bezoekers:
 • 0Bezoekers nu online:

De Krokusrit (i.p.v. HHrit )

Zondag 24 maart gaat de Krokusrit in de herkansing. De Hoge Hoed-rit van Herman die stond gepland gaan we een ander keer rijden. Om 10.00 u starten we bij McDonalds in de Spaanse polder voor een stevige rit door de polders en langs grote en kleine rivieren naar de Betuwe. Lengte van de rit is ca. 250 km heen en terug vanaf Schiedam. We stoppen voor koffie in Noorden en hebben de lunch aan de Lek bij Beusichem.

Tot zondag!

Edwin

23 reacties op De Krokusrit (i.p.v. HHrit )

 • Harry Groenendijk

  Ik pas voor zondag ben ziek thuis en het weer dat ze opgeven zal mij niet veel beter maken

 • herman

  lijkt me een mooie rit, kom wel mee

 • Joyce

  Ik wil rijden maar de stormwaarschuwing vind ik maar niks. Ik beslis morgenochtend of ik mee rij.

 • herman

  was net buiten en woei daarbij uit mijn hemd, als het morgen nog/weer zo stormt windkracht 7-8 ga ik niet; risico dat ik van de fiets afwaai is dan te groot

 • Bert

  Ik kijk het even aan, ben ik er niet rond de klok van 10.00 dan kunnen jullie vertrekken.

 • Edwin

  Zoals het er nu op Buienradar uitziet lijkt het me beter deze rit een week uit te stellen. Regenkans van 8.00 tot 19.00 uur minmaal 80 % ! Sorry mensen, maar soms zit het weer niet mee…

 • Joyce

  Zondag 17/3 kan ik er niet bij zijn. Veel plezier voor degene die wel gaan. Geldt weer een stormwaarschuwing……..

 • Harry Groenendijk

  Ben er ook niet

 • Bert

  Als het weer morgen weer zo is ben ik er morgen weer niet bij. Jullie kunnen dan weer met hopelijk beter weer weer zonder mij vertrekken.

 • Ad

  Indien het zondag doorgaat kan ik er niet bij zijn Beat Up

 • Edwin

  Ook de 17e gaat deze Krokusrit niet door wegens de te verwachten weersomstandigheden.
  Wel rijden we de rit zondag de 24e in plaats van Hermans Hoge Hoed rit.
  Op verzoek van Herman wordt zijn Hoge Hoedrit later dit jaar gereden.

 • Ad

  Het wordt mooi weer komende zondag zoals het er nu naar uit ziet dus ik ga mee

 • Eric zonder Elly

  Eric is erbij

 • Harry Groenendijk

  Ben erbij

 • Joyce

  Veel plezier, kan er helaas niet bij zijn.

 • herman Kuijkhoven

  wordt beter weer, daarom ga ik wel mee, eerst koffie toto zondag

 • Bert

  Jullie zien mij ook verschijnen.

 • Joyce

  L Boon heeft zich per mail aangemeld en wil graag meerijden. Hij is er om 10 uur.

 • René

  Beter laat dan niet, mijn complimenten voor de leuke route die deels over bekende paden ging maar toch ook weer een aantal nieuwe dwz nog niet eerder door de MTC bereden weggetjes voerde. Goeie stops gepland, jammer van die grote groep motormannetjes die nèt voor ons de laatste appeltaart van dat leuke koffietentje langs de Meije hadden verorberd. De lunch was ook prima geregeld, topdrukte daar in Beusichem, jammer dat we in de aanloop daarnaartoe voor de kat z’n viool op Jan hebben staan wachten ))-;

  Ongekende opkomst, Edwin, Ad, Herman, Harry, Leen Boon, Wouter, Eric, Jan, Bert en ondergetekende.

  Prima lenteritje en ook weer een mogelijk nieuw lid, Leen reed lekker mee en had het volgens mij ook prima naar z’n zin, maar ja BMW rijders zijn nu eenmaal hele fijne en enthousiaste mensen ((-:

  Groetjes en tot volgende week allemaal bij de ALV.

 • Edwin

  Nog een nagekomen bericht van mij. Een grote groep is tof maar betekent ook dat de voorrijder niet altijd kan zien wat er achteraan gebeurt. Daardoor is mij ontgaan dat Jan er op een gegeven moment niet meer bij was. Nu blijkt dat Jan in Nieuwegein een ongelukje met een wielrenner heeft gehad en mij direct een bericht heeft gestuurd. Ik heb het Whatsapp bericht pas gezien toen ik thuis was. Dit wilde ik graag even melden omdat toedracht van de situatie niet voor allemaal even duidelijk was. Jan, hopelijk is alles op zijn pootjes terechtgekomen!

 • Jan

  De linkerspiegel van mijn Yamaha is kapot, verder niets. De wielrenner heeft zijn schouder gebroken en dat is natuurlijk balen.

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette