Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
T OUDE RAEDTHUYS
Schiedamseweg 26
3121 JH Schiedam
Tel: 010-4715800
http://oude-raedthuys.nl//


Bezoekers

  • 27882Totaal aantal bezoekers:
  • 0Bezoekers nu online:

België-weekend

Zoals ook per mail aangekondigd gaan we in het weekend van 14, 15 en 16 juni naar België. 

Vrijdag 14 juni om klokslag 14.00 uur rijden we vanaf BP benzinestation Sandelingen-West langs de A16 bij Zwijndrecht richting België. Na de Moerdijkbrug rijden we binnendoor naar Nivelles.

Op het programma staan:

  • Slag bij Waterloo memorial (monument en museum),
  • Scheepsliften Strépy-Thieu en Ronquières,
  • BMW Motorrad day in Nivelles,
  • En vooral: lekker motorrijden in het heuvelgebied onder Brussel!!

We kunnen overnachten in het Van der Valk Hotel Nivelles Sud. Als we nu bijvoorbeeld met zes personen 5 kamers zouden boeken bij dit hotel bedragen de kosten voor twee nachten ca. € 140 p.p., ter plaatse te voldoen, geen voorschot nodig. Als je mee wilt, laat het dan uiterlijk komend weekend 4/5 mei weten, zodat we de reservering van het hotel kunnen doen. Je kunt je hieronder aanmelden of stuur een mail naar: toer@mtcschiedam.nl

Groeten,

Edwin

3 reacties op België-weekend

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette