Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

 • 29628Totaal aantal bezoekers:
 • 1Bezoekers nu online:

4e Hoge Hoedrit

Zondag 30 juni staat de 4e Hoge Hoedrit op de agenda van MTC Schiedam. De rit start om 10.00 uur bij McDonald’s Spaanse polder aan de Thurledeweg 100, Rotterdam.

Ad heeft een route uitgedacht van 180 km die door het mooie Groene Hart van Holland gaat. Het is op dit moment nog een verrassingsrit, maar er gaat zeker gestopt worden voor koffie en een lunch. Hoe warm het exact wordt weten we ook niet maar we raden je aan extra water mee voor onderweg mee te nemen en trek een doorwaai jack aan…. dan zit je goed!

Groeten,

Edwin en Ad

14 reacties op 4e Hoge Hoedrit

 • Harry Groenendijk

  Ik ben er helaas niet bij veel plezier

 • Jos schmeitz

  Ha, Ha, mooie opbouwende spanning…waar gaan we naar toe…Lijkt me leuk weer een rit te rijden. Gisteren teruggekomen uit Tunesie waar we weer onze try-out hebben gedaan voor een eventuele MTC motorvakantie. Deze reis gaan wij (Ben, Kikker en ik) nog evalueren.

  Tzt laten we dit aan jullie horen.Voor as zondag beloof ik nog niets. Koffers uitpakken, Sicilië perikelen nog administreren, afwerken en mogelijk weer in conclaaf met Catania.. Kijk wel aan laat nog wel weten of ik meerij…

  Gr van Josje Paardenhjaar Cool Grin

 • Eric & Elly

  Eric & Elly zijn er bij!
  Tot “ZON”dag

 • Herman

  Als het vliegtuig meewerkt kom ik ook

 • Joyce

  Na een Italiaans (niet) onderhouden Vstrom wil ik toch wel weer op n goede rijden. Dus ben ik er bij. Hans denkt nog na…..

 • Andre

  Ben er ook bij deze keer, eindelijk warm genoeg voor de Ducati Sun

 • Andre

  Om de verrassing wat kleiner te maken…… er is komend weekeind een grote wielertocht in het groene hart, genaamd Rondom Alphen….. zeg maar gewoon veul wielrenners in Alphen en omgeving.

 • Edwin

  Goed dat je het vermeldt André, we hebben het gecheckt maar onze route heeft er weinig tot geen last van.

 • Edwin

  Jacquelien rijdt ook mee. Big Smile

 • Bert

  Als ze niet gaan pekelen ben ik er ook bij. Na de lunch vervolg ik mijn eigen weg.

 • RT

  Elfje krijgt nog even rust morgen, na me verleden week zo’n kleine 2000 km. naar,door en vanaf de Vogezen te hebben gesleurd heeft ze inmiddels na zo’n 173.000 km ook wel weer een beetje kalm weekend verdiend ((-;
  Veel plezier morgen allemaal en tot woensdag.
  Gr. RT

 • RT

  Mijn Elfje krijgt nog even rust morgen, na me verleden week zo’n kleine 2000 km. naar,door en vanaf de Vogezen te hebben gesleurd heeft ze inmiddels na zo’n 173.000 km ook wel weer een beetje kalm weekend verdiend ((-;
  Veel plezier morgen allemaal en tot woensdag.
  Gr. RT

 • Joyce

  Wat n mooie dag. Zon, droog, heerlijke weggetjes, langs Hollands mooi(st)e huizen, bootjes, etc etc. Ad en Edwin, mooie rit, top.
  Met 10 deelnemers weer n prima opkomst. En als kers op de taart heeft Max ook nog de GP gewonnen !
  ☀️

 • Eric@Elly

  Super gaaf dit!
  Dankje

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette