Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

  • 29628Totaal aantal bezoekers:
  • 1Bezoekers nu online:

Afsluitfeest zaterdag 7 december

Aan de leden en partners van MTC Schiedam.


We gaan voor ons traditionele afsluitfeest zaterdag 7 december naar Annabel.
Let op 7 december en niet zoals in de toeragenda staat 30 november.

Over Annabel :

Annabel is gepassioneerd, een doorzetter, harde werker, betrokken, betrouwbaar, avontuurlijk en ondernemend.Zie : https://doorannabel.nlWe gaan dus wegens succes weer koken.

In de sfeervolle, huiselijke Kookstudio in Schiedam heeft Annabel voor ons een leuk menu samengesteld wat we zelf mogen maken en op eten.Een menu met verschillende gangen.  Ik zag iets met fruit, paddestoelen en passende garnituren en weet zeker dat dit goed gaat komen!
Dit alles voor 62 euro pp (incl. drank)
Adres :Kookstudio door Annabel
Westmolenstraat 6
3111 BS Schiedam

T 06 28 68 38 82 
kookstudio@doorannabel.nl

Wie gaat er mee naar Annabel?De MTC nodigt jou en je partner graag uit om deze uitdaging aan te gaan! Laat ons snel weten of je wel of niet mee doet en met hoeveel personen.We hebben nu een optie tot 21 september om te laten weten of we voldoende deelnemers hebben.   Graag opgeven voor 18 september 
Groet, Jos & Hans

Wie gaat er mee, Er hebben zich al 20 (status 7-9-2019) aangemeld.

Verzamelen 17:30 start 18:00 eind tussen 21:30 en 22:00

Adres :Kookstudio door Annabel
Westmolenstraat 6
3111 BS Schiedam

10 reacties op Afsluitfeest zaterdag 7 december

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette