Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

 • 33349Totaal aantal bezoekers:
 • 0Bezoekers nu online:

Mallekoppenrit

Het toerjaar 2020 trappen we zondag 26 januari a.s. af met de Mallekoppenrit. Deze rit voor diegenen die niet bang zijn voor een beetje kou maar wel een lekker stuk willen motorrijden voert ons geheel traditiegetrouw naar de plaats die wij kennen als 020 ofwel Schiphol-noord. We lunchen op het Rembrandtplein, waar we de motor makkelijk kunnen parkeren. De route die we rijden is heen 90 km lang en terug ca. 75 km, dus totaal 165 km. We rijden voornamelijk over een mix van N-wegen en goed begaanbare binnenwegen. Om 10.00 uur exact vertrekken we van onze verzamelplaats McDonalds in de Spaanse Polder. 

Tot zondag!

Edwin

15 reacties op Mallekoppenrit

 • Ad

  Ik kan er helaas niet bij zijn.
  Maar degene die wel gaan, veel rijplezier gewenst

 • Harry Groenendijk

  Voor mij komt de Mallekoppenrit helaas te vroeg. Mijn been zit er gelukkig nog aan dus je zal me dit jaar vast nog wel tegenkomen. Veel plezier voor degene die de rit wel gaan rijden

 • Eric en Elly

  Eric en Elly,
  Last van mijn knie en te koud voor Eric.
  Goede veilige rit toegewenst.

  Eric & Elly

 • RT

  Ik dacht….lekker veel animo voor komende zondag….blijken het allemaal afmeldingen te zijn.
  Op zich goed…maar wel jammer, zijn er ook nog enthousiastelingen die wél gaan rijden ???
  Gr.
  RT

 • Joyce

  Ik ben van plan te rijden. Twijfel alleen omdat ik nog beetje grieperig ben. Als t morgen goed aanvoelt ga ik rijden. Wie nog meer???

 • Froggie is groggie

  Snufsnufsnotterdesnotterdruipeldripkuchkuch ik kom nie haaatsjoeeeee………hehe.

 • herman

  als de motor mee wil werken ( starten) ga ik zondag ook mee, Jij ookRene???

 • RT

  Ik ga in ieder geval ff kijken of Elfje na zo’n lange rustperiode weer wil gaan snorren, en als ik dan morgen ook nog op tijd wakker wordt Wil ik best wel weer een stukkie gaan rijden. Ik wil de lat wel op minimaal 5 motoren leggen om als ‘motorclub’ ergens binnen te vallen.
  Dus wie maakt de club compleet ?

 • Rene

  Ik ga in ieder geval ff kijken of Elfje na zo’n lange rustperiode weer wil gaan snorren, en als ik dan morgen ook nog op tijd wakker wordt Wil ik best wel weer een stukkie gaan rijden. Ik wil de lat wel op minimaal 5 motoren leggen om als ‘motorclub’ ergens binnen te vallen.
  Dus wie maakt de club compleet ?

 • Joyce

  Ik moet afhaken. Ben nog niet genoeg hersteld en dan is die kou te koud. Geen mallekop voor mij maar een verstandigekop

 • Bert

  Helaas, ik ben er niet bij.

 • Edwin

  Uiteraard ben ik er morgen ook bij! Herman, je hebt je oranje schicht toch wel aan de oplader hangen? Verder alle zieken beterschap gewenst!

 • Herman

  Testje gedaan vond ie leuk dus morgen moet ook goed gaan tot de koffie morgen

 • RT

  Edwin bedankt voor het leuke tochtje langs de ‘trekschuit’ route naar 020. Vooral dat stukkie boven Delft naar Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, helemaal leuk, stukken waar ik nog niet eerder was geweest, 020 altijd chaos en rommelig met al die opbrekingen en zo af& toe een verdwaalde toerist…..maar wel lekker gegeten !
  Ik hoop dat jij die bal van Tante Roos ook lekker vond… Ook Herman & Joske bedankt het was keigezellug….en nog geeneens zóó koud Smile
  Groetjes,
  RT

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette