Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

  • 33349Totaal aantal bezoekers:
  • 0Bezoekers nu online:

Après-skirit

Zondag 16 februari a.s. hebben we de Après-skirit op de agenda staan. We starten om 10.00 uur vanaf McDonald Spaanse Polder om van daaruit via een stukje Midden Delfland na ca. 45 km te stoppen aan de voet van de berg, gelet op de naam van deze rit.

Hier drinken we gezamenlijk een kopje koffie met een apfelstrudel, een broodje of iets gelijksoortigs. Na de koffie voert de rit ons verder door het groenrijke Midden Delfland richting Alphen aan de Rijn.

Vanaf Alphen via het waterrijke Aarlanderveen en Nieuwkoop richting Bodegraven waar we na een rit van ca. 70 km zullen stoppen bij Goedhart Motoren.

Gelet op de komende Motorbeurs, is Goedhart niet in Utrecht aanwezig maar hebben ze dit weekend voor 3 dagen wel hun eigen Goedhart Seizoensopening 2020 georganiseerd.

Misschien een leuke gelegenheid om rond te neuzen aangezien ze het hele terrein overdekt hebben met allerhande nieuwtjes, informatie en sfeer voor het nieuwe motorseizoen 2020 in combinatie met (live) muziek en horeca.

Groeten en tot zondag!

Edwin, Ad

11 reacties op Après-skirit

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette