Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

 • 34630Totaal aantal bezoekers:
 • 0Bezoekers nu online:

Coronavirus / COVID-19

Beste medeleden,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we momenteel een stukje geschiedenis aan het schrijven zijn met z’n allen, de ene organisatie probeert nog een beter protocol dan het andere bedrijf te formuleren ter bestrijding van onze onzichtbare vijand, het Corona-virus.

Wij zullen ons als vereniging dan ook ten minste aan de regeltjes conformeren zoals door het RIVM gedicteerd > check it out op;

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Een en ander houdt in dat wij als MTC alle komende binnenlandse activiteiten, te beginnen met de geplande Ontbijtrit tot nader bericht “on hold” zetten.

Voor wat betreft de ontwikkelingen rondom de geplande clubvakantie zal nadere info door de organisatoren daarvan – rekening houdend met de annuleringsmogelijkheden en reisadviezen – op zo kort mogelijke termijn volgen.

Let wel; 

Iedereen doet met de adviezen wat hij/zei denkt dat goed is dus laten we vooral niemand iets kwalijk nemen met betrekking tot eventuele verdergaande stappen dan de inmiddels verplichte die de overheid ons dicteert.

Later deze week ontvangen jullie in ieder geval nog wel een uitnodiging voor de 1e ALV die we statutair verplicht zijn te organiseren.

De hierin genoemde datum voor deze vergadering is 6 mei i.p.v. 1 april omdat die datum in ieder geval niet haalbaar is, die datum van 6 mei is dus ook alleen een voorlopige die later alsnog zal worden bevestigd danwel opgeschort!

Laten we vertrouwen op een goede afloop en er van uitgaan dat we spoedig weer verbetering  mogen zien en weer leuke dingen kunnen gaan plannen met elkaar.

Tot die tijd voorzichtig allemaal en tot ziens,

René Tournier

Voorzitter

4 reacties op Coronavirus / COVID-19

 • Rene Tournier

  Ja….zo snel kan het gaan, nog geen 24 uur later is het bericht hierboven alweer achterhaald. De uitwijkdatum voor de alv op 6 mei is sinds vandaag dus al geen optie meer.
  Meer nieuws volgt t.z.t.
  Laten we ons focussen op de regels die ons worden opgelegd en elkaar wijzen op het naleven daarvan.
  Doe voorzichtig en doe verstandig volg de instructies op en houd moed.
  Zodra er zicht is op een einddatum van de beperkende maatregelen zullen we de draad weer oppakken.
  Tot ziens en sterkte met alle toestanden !
  René Tournier
  Voorzitter

 • Jos

  Ik lees het nog wel. Niet alle corona nieuws trouwens, anders wordt je gek. Gezond verstand gebruiken. Het is even niet anders…even met de motor uitwaaien… Geeft wat verlichting. Sterkte allemaal

 • Hans en Joyce

  Ook van ons sterkte voor ieder in deze onwerkelijke situatie. Blijf positief en voorzichtig. Tot gauw Heart

 • Jos

  TRIALEN 12 APRIL. NIEMAND KAN VREEMD OPKIJKEN ALS OOK DIT EVENEMENT WORDT UITGESTELD.
  HOOP DIT ERGENS LATER DIT JAAR ALSNOG TE KUNNEN ORGANISEREN.
  Hou nog even vol, we zitten aan het eind van het begin….
  Gr Jos Doctor

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette