Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

  • 34078Totaal aantal bezoekers:
  • 0Bezoekers nu online:

Coronavirus / COVID-19 Update-1

Beste Leden,

In vervolg op mijn schrijven van 23-03 j.l. tijd voor een update.

Na het vorige bericht waarin aangegeven dat de 1e alv dit jaar is komen te vervallen en de mededeling  werd gedaan dat we volgende aanpassingen ook zouden bekendmaken zodra daar meer over te melden was het volgende;

De trial-dag van komende zondag zal later dit jaar, waarschijnlijk ergens in oktober opnieuw worden ingepland. Jos heeft dit al op de weblog en in een mail aan de deelnemers bekend gemaakt.

Ook de clubvakantie naar Oostenrijk/Italië is voor dit jaar gecanceld en in principe doorgeschoven naar volgend jaar. Jos heeft dit ook zo met de hotels kortgesloten en hij heeft voorgesteld de MTC- vakantie te laten starten op donderdag 3 juni 2021, ipv donderdag 4 juni 2020. Dus alle eerdere data met 1 dag vervroegen. 

Voor zover beschikbaar heeft hij een optie gevraagd op alle beschikbare éénpersoonskamers voor diegenen die dat nu ook hadden gevraagd. De gedane aanbetalingen blijven bij de 2 hotels staan en zullen volgend jaar worden verrekend met de deelnemers die tegen die tijd dan ook daadwerkelijk meegaan. Eventuele deelnemers die dit jaar wél zouden gaan, maar volgend jaar niet mee kunnen/willen zullen tegen die tijd dan worden terugbetaald middels verrekening met de invallers en/of de resterende deelnemers.  

Verder kan ik mededelen dat het bestuur niet stil zit, achter de schermen wordt druk gewerkt aan het moderniseren en actualiseren van de weblog en website (WLS) om in de toekomst nog makkelijker en sneller in te kunnen spelen op actuele zaken.

Als er onder de leden nog onvervulde wensen zijn met betrekking tot de mogelijkheden en/of informatie op de WLS geef dat dat even aan in een mailtje aan het bestuur.

Verder denkt het bestuur na over mogelijkheden om de clubkas te spekken zodat we een buffertje kunnen creëren voor het jubileumjaar 2021 ( 45 jaar ! ) dus mochten jullie een sponsor kunnen vinden of een ander lumineus idee hebben om Leen z’n oude sok verder te vullen…kom maar op 😉

Rest mij jullie te adviseren de 1,5 meter regel en de andere maatregelen voorlopig te respecteren zodat de vandaag ingezette trend van minder corona patiënten op de IC afdelingen doorzet en de beperkende maatregelen spoedig kunnen worden afgebouwd !  

Met vriendelijke groet,

René Tournier

Voorzitter

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette