Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

 • 34630Totaal aantal bezoekers:
 • 0Bezoekers nu online:

corona-update-3

Schiedam , 24-05-2020

Beste Leden,
Bijna een maand geleden, 21-04 had ik geen positief nieuws anders dan de blijde boodschap dat onze website live was gegaan. Ik hoop dat daar door iedereen met gepaste trots gebruik van is gemaakt om een beetje contact met de club te houden. Of het toeval is of niet maar er heeft zich in ieder
geval al een oud (bestuurs)lid gemeld vanaf Maltha die ons via Facebook weer tegenkwam en benieuwd was hoe het de MTC vergaat ! John Purchase….still alive & kicking zou ik willen zeggen.
Opstomend naar het 45e levensjaar wat we niet ongemerkt voorbij mogen laten gaan, ondanks Corona gaan we daar in ieder geval wel voor.


Wat is de stand van zaken….. de regeltjes worden er niet eenvoudiger op, hoe meer vrijheden we voorgeschoteld krijgen hoe meer “ruimte” voor interpretatie lijkt het wel.


Zoals het er nu naar uitziet kunnen we 3 juni weer bij Babbels terecht voor de clubavond, in de serre kunnen in totaal 16 mensen een hapje eten. Het eten gaat per tafeltje van 2 personen, bij de bar kunnen er max. 12 ivm looplijnen en de 1,5 meter regel die binnen & buiten geldt.


Reserveren is verplicht en staanplaatsen zijn er niet !

Ik heb op voorhand voor 10 personen gereserveerd vanaf 18.00 uur met de afspraak dat ik uiterlijk komende woensdag (27-05) laat weten of we dat aantal gaan halen of niet, dit ivm mogelijke andere gasten die ook van harte gewenst zijn zoals een ieder zal begrijpen.


De volgende club-activiteit die dan ook wel weer kan worden georganiseerd is de “voorzitters-rit” van 21 juni. Daarvoor zal ik de Zumo deze week gaan afstoffen en opladen en een leuke rit langs rivieren, meren en een heuse binnenzee aan elkaar knopen, mét lunch aan het water…..hoop ik … en
niet in het water zodat we onder een parapluutje moeten gaan zitten.


Ook voor de 21e zal ik een en ander ruim van tevoren moeten reserveren dus laat mij asap even weten of je meerijdt en mee luncht, laten we de deadline daarvoor op de zondag ervoor houden, dus ik hoor/zie graag de aanmelding daarvoor zondag 14 juni vóór 18.00 uur via de weblog of per
kerende mail tegemoet.


Rest mij nog wel te melden dat Herman er de 3e juni hoogstwaarschijnlijk niet bij zal zijn omdat hij loopt te tobben met een beknelde zenuw in zijn rug, waardoor chronische pijn en problemen met lopen e.d., dus een kaartje of leuke mail die kant op wordt gewaardeerd !


Met vriendelijke groet,
René Tournier
Voorzitter

8 reacties op corona-update-3

 • Ad

  Hallo Rene,
  Woensdag 3 juni ben ik niet bij clubavond aanwezig.
  De voorzittersrit wil ik graag mee maar kan ik momenteel nog niet definitief bevestigen dus dat laat ik nog weten op 14 juni as. voor 18.00 uur

 • Bert

  Ik ben er 03 juni helaas niet bij.

 • Harry Groenendijk

  Ik kom wel ik ben die keuken van mij spoegzat en ik rij wel mee met de voorzittersrit mits het een beetje weer blijft

 • Rene

  Ja hallo zeg, zijn we allemaal nog in de ban van Corona en een beetje huiverig om uit ons veilige huisje te komen.?
  Prima hoor, ik ga Babbels melden dat we volgende week dan in ieder geval met 4 personen komen eten en bij-babbelen,
  Mochten er toch nog twijfelaars zijn die ook mee willen knagen & klagen meld je dan asap aan via deze weglog pagina, dan kan ik dat doorgeven zodat we mogelijk toch nog bij elkaar komen te zitten.
  Mocht de rest van de 2 persoonstafeltjes al besproken zijn….jammer maar helaas.
  Ik heb dan in ieder geval als mee-eters genoteerd;
  Edwin, André, Harry en mijzelve !

  Groetjes,

  RT

  PS

  Houmook de deadline voor de aanmelding tbv de voorzittersrit ook ff in de smiezen… Cool

 • Joyce

  Woensdag 3 juni zijn we er niet bij. De motorvakantie gaat helaas niet door, maar met vakantie gaan we toch. Anders hadden we graag meegegeten,. Voor de voorzittersrit op 21 juni kun je ons beiden noteren. Mocht er wat tussenkomen dan hoor je dat zsm. Tot dan☀️

 • Joyce

  Nog een aanmelding voor de voorzittersrit. Mijn schoonzus Sjakcoliene heeft dit jaar haar motorrijbewijs gehaald en rijdt heel graag met ons mee op haar Yamaha Diversion.

 • RT

  Gezellie, hoe meer zielen hoe meer vreugde….ik zal het noteren.
  Nadere info volgt z.s.m met een aparte post op deze weblog….houdt het in de smiezen.
  Voorlopig dan al 7 man/vrouw genoteerd voor de voorzittersrit,
  Harry
  André
  Edwin
  Hans
  Joyce
  Sjakcoliene
  en mijzelve

 • Bert

  Voeg mij ook maar toe voor de Voorzittersrit.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette