Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

  • 34630Totaal aantal bezoekers:
  • 0Bezoekers nu online:

Clubavond 1 juli

BELANGRIJKE – URGENTE – MEDEDELING

Goedendag motormuizen en andere fijne mensen,

Vanwege het feit dat er komende woensdag helaas géén kok aanwezig kan zijn in ons huidige stamcafé hebben we de keus om de clubavond gewoon zoals te doen gebruikelijk a.s. woensdag normaal te laten doorgaan……maar dan zonder hapje vooraf aan de groepstherapeutische gesprekken over het motorrijden in het algemeen en het geestelijk welzijn in het bijzonder.

Óf we doen eens gek en houden de clubavond de dinsdag ervóór zodat we wel lekker kunnen smikkelen en smullen van alles wat op de kaart staat, afgeblust met een passend drankje en goed gesprek achteraf. Donderdag kan ook….maar dan zitten de donderdagavond kroegtijgers er ook en daarom lijkt het mij beter om de normaliter wat rustigere dinsdagavond een invulling te geven bij Babbels, maar het kan dus ook de donderdag erná.

Inmiddels hebben LD en Opa Hermanus zich al voor de woensdag bij mij gemeld als mee-eters, maar aan hen bij deze dus de vraag….kunnen jullie dinsdag ook of komt de donderdag beter uit……

Gaarne aan/afmelden uiterlijk maandagavond zodat we voldoende plaatsen voor de dinsdag of donderdag kunnen reserveren.

Meeste stemmen gelden als de voorkeurs-avond bekend is, het maakt bij Babbels op dit moment in ieder geval niets uit !

Dit bericht krijgen alle leden per mail en als het goed is zet Hans dit ook voor mij op de weblog/website ter informatie aan de belangstellende niet-leden die toevallig wilde komen buurten a.s. woensdag !

De hartelijke groeten van uw aller voorzittert,

RT

🏍

14 reacties op Clubavond 1 juli

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette