Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

 • 33350Totaal aantal bezoekers:
 • 1Bezoekers nu online:

Clubavond 1 juli

BELANGRIJKE – URGENTE – MEDEDELING

Goedendag motormuizen en andere fijne mensen,

Vanwege het feit dat er komende woensdag helaas géén kok aanwezig kan zijn in ons huidige stamcafé hebben we de keus om de clubavond gewoon zoals te doen gebruikelijk a.s. woensdag normaal te laten doorgaan……maar dan zonder hapje vooraf aan de groepstherapeutische gesprekken over het motorrijden in het algemeen en het geestelijk welzijn in het bijzonder.

Óf we doen eens gek en houden de clubavond de dinsdag ervóór zodat we wel lekker kunnen smikkelen en smullen van alles wat op de kaart staat, afgeblust met een passend drankje en goed gesprek achteraf. Donderdag kan ook….maar dan zitten de donderdagavond kroegtijgers er ook en daarom lijkt het mij beter om de normaliter wat rustigere dinsdagavond een invulling te geven bij Babbels, maar het kan dus ook de donderdag erná.

Inmiddels hebben LD en Opa Hermanus zich al voor de woensdag bij mij gemeld als mee-eters, maar aan hen bij deze dus de vraag….kunnen jullie dinsdag ook of komt de donderdag beter uit……

Gaarne aan/afmelden uiterlijk maandagavond zodat we voldoende plaatsen voor de dinsdag of donderdag kunnen reserveren.

Meeste stemmen gelden als de voorkeurs-avond bekend is, het maakt bij Babbels op dit moment in ieder geval niets uit !

Dit bericht krijgen alle leden per mail en als het goed is zet Hans dit ook voor mij op de weblog/website ter informatie aan de belangstellende niet-leden die toevallig wilde komen buurten a.s. woensdag !

De hartelijke groeten van uw aller voorzittert,

RT

🏍

9 reacties op Clubavond 1 juli

 • Hans

  Ik kan donderdag niet.

 • Andre

  Alle avonden zijn voor mij vrij, en met eten heeft dinsdagavond een lichte voorkeur
  Tot snel, grtz André

 • Leen Dekker

  Ik eet dinsdag en woensdag thuis, beide avonden vrij.
  Donderdag heb ik dingen/ook in de avond.
  Ik kan dinsdag of woensdag babbelen.
  Grz 
  L1

 • Harry Groenendijk

  Ik sluit me bij Andre aan en ga voor smikkelen op Dinsdag

 • Bert

  Ben alle avonden vrij maar de dinsdag geniet de voorkeur om te smullen.

 • RT

  De boodschap lijkt me dan duidelijk en luidt….
  Dinsdag ga ik dan alvast reserveren voor de volgende mee-eters;
  Hans & Joyce
  Herman
  André
  LD
  Bert
  Harry en mijzelve…..8 in totaal.
  De Shelledelics zijn met aanhang een paar daagjes uit logeren bij ons Oud-Lid Peter v,d, Boorn in Limbo-Land dus die hoeven we niet te verwachten, maar mogelijk dat ik de dames M & S nog kan overhalen om een vorkje mee te prikken. Marja kunnen we dan om en om even bijvoeren omdat ze met haar gipspols natuurlijk nog geen vork veilig kan bedienen waarschijnlijk… ROTFL

  Ik reserveer maar alvast voor 10 personen een plekje aan tafel, Leen komt alleen Babbelen maar ik verwacht ook nog wel een paar laatbloeiers dus laat het nog even weten of je komt , dan geef ik de juiste waterstanden maandagavond aan Babbels door !
  Tot dinsdag in ieder geval!

 • Edwin

  Noteer mij ook maar voor Plate Pizza Drunken Razz dinsdag.

 • RT

  Met Viola erbij hebben we dan precies 10 mee-eters voor vanavond, gezellig ploegje weer voor zo’n doordeweekse dinsdag.
  Ik zal dit aantal straks nog even bevestigen aan Babbels met een paar reserve plaatsen voor Leen die alleen komt babbelen en mogelijk nog een spontane aanwaaiert…
  Tot vanavond allemaal en fijne dag alvast,
  RT

 • Viola Frickus

  hoe laat???

Geef een reactie

Je kunt deze HTML labels gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette