Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

 • 34630Totaal aantal bezoekers:
 • 0Bezoekers nu online:

Plassentocht

Zondag 27 september hebben we een ingelaste rit: De Plassentocht. Daarmee vervalt de geplande Indian Summerrit op 4 oktober.

Zondagochtend 27 september willen we volgens “traditie” onze toer aanvangen bij de McDonalds in de Spaanse Polder. Vertrektijd is 10.00 uur.

De toer is ca. 150 km lang en voert ons langs diverse plassen en meren die we in Nederland rijk zijn.

In de hoop dat het zonnetje een beetje mee wil werken zullen we na ca 1,5 uur rijden een korte koffiestop maken ter hoogte van de Koppelplas welke weer één van de zijtakken is van de Kagerplassen.

Ik heb op de menukaart gezien dat er voor de liefhebbers huisgemaakte appeltaart met een toefje slagroom geserveerd wordt.

Na deze korte break vervolgen we onze weg om na het Braasemermeer, de Westeinderplassen en de Langeraarscheplassen gepasseerd te zijn onze lunch zullen gebruiken op een locatie langs de Nieuwkoopse Plassen (ook hier voor de liefhebber weer huisgemaakte appeltaart met een toefje slagroom).

Na het eten vervolgen we binnen door onze weg om na ca. 30 km de Plassentocht te beëindigen bij Pleisterplaats Moordrecht waarna iedereen z’n eigen weg weer richting huis kan vervolgen.

Groeten,

Edwin en Ad

12 reacties op Plassentocht

 • RT

  Goeiesmorregens allemaal.
  Ziet er goed uit allemaal, ik zal m’n brood dan maar thuis laten als we er een Appeltaart-test-toer van gaan maken (-;
  Ik moet mn nieuwe voorbandje nog wel ff inrijden volgens de monteur voor ik er mee ga rijden ?…….dus Question

  Zet mij maar op de gastenlijst voor de 27e, als we onderweg wel een keertje extra kunnen stoppen om te PLASSEN tenminste,
  Gr.
  RT

 • Andre

  Ik zou graag meegaan om te proeven en plassen. Helaas valt deze dag net samen met een ander feest…..
  Eet smakelijk alvast

 • Harry Groenendijk

  Als het weer niet wordt zoals de vooruitzichten zijn ben ik erbij

 • Joyce

  Ben ook van plan mee te gaan. Regenverwachting moet dan wel redelijk zijn.

 • Leen Dekker

  Als het zo regent als op dit moment dan gaat geen zinnig mens motorrijden, maar vind de weersvoorspellingen toch wel uitdagend. Nieuw motor nog niet echt kunnen testen in de regen dus geef ik me maar op voor deze rit.
  Leen Dekker.

 • herman

  wil ik me aansluiten bij de appeltaart rit, tot zondag

 • Leen Dekker

  Zondag a.s. wordt ik geacht wat anders te doen (sociale verplichtingen heeft dat) i.p.v MTC rit te rijden. Dus skip ik deze noodgedwongen..

 • Ad

  De weersomstandigheden wisselen elkaar momenteel veelvuldig af.
  Op de ene app is het weer voor morgen één grote droefenis en op een andere app valt het allemaal reuze mee en bij weer een andere app is het in de ochtend treurnis en in de middag behoorlijk droog.

  In verband met eventueel te maken alternatieve afspraken en/of klusjes en/of andere zaken wil ik hierbij dan ook aangeven dat dat de Plassentocht morgen geannuleerd is.

  We laten de toer uiteraard wel op de reservelijst staan dus, wordt vervolgd.

 • Rene

  Goe plan Ad, kan ik morgen inieder geval mn achtergevel verde afvoegen en de randjes afwerken.

  En als het dan in de middag toch droog is mn bandje rustig inrijden

  Groetjes en tot op de alv dan maar Wink
  RT

 • Joyce

  Jammer, maar is wel beste rit niet door te laten gaan. Ik hoop op de herkansing hiervan. Fijne dag morgen ☔️

 • Herman

  Wel jammer, geen eruit en of appertaart

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette