Postadres :
Motor Toer Club Schiedam
secretariaat@mtcschiedam.nlIedere eerste woensdag van de maand clubavond in :
Grand Cafe Babbels
Gerrit Verboonstraat 23
3111 AA Schiedam
Tel: 010 761 4473
grandcafebabbels.nl


Bezoekers

 • 34078Totaal aantal bezoekers:
 • 0Bezoekers nu online:

MTC Schiedam ALV 7 oktober 2020

Beste Leden,

Uitnodiging voor de ALV van 7 oktober a.s. (GECANCELD )

Brief met agenda en machtigingsformulier is 23 september per mail naar je verstuurd

Zoals het er nu naar uitziet vergaderen we gewoon op de clubavond bij  Babbels . Niet gewoon is dat we voor de vergadering de serre voor ons alleen hebben, zodat we voldoende afstand kunnen houden.

Ik verzoek jullie zsm aan ons door te geven of je:

1 – wel of niet  op de vergadering komt, aanvang 20.00 uur

2 – wel of niet voorafgaand bij Babbels wil eten, om 18.00 uur en met hoeveel personen.

NB – uitgangsbasis nu en ook wat wij het liefst willen, is de vergadering fysiek laten plaatsvinden.

Als dit vanwege Corona echter niet meer mag of kan, gaan we mogelijk digitaal met Microsoft Teams vergaderen.  Zodra bekend informeren we jullie hier verder over. Hou ook de weblog in de gaten.

Joyce

10 reacties op MTC Schiedam ALV 7 oktober 2020

 • Bestuur

  ALV WORDT / IS GECANCELD I.V.M CORONA

  Hou de weblog en email in de gaten voor het vervolg.

 • Harry Groenendijk

  Hebben we wel gewoon clubavond want ik zie dat Babbels gewoon open is. Gaan er nog mensen eten anders blijf ik op mijn bankie leggen die avond

 • RT

  Hallo Harry,

  De clubavond gaat wél gewoon door en ik kom in ieder geval ook eten als jij er bent ! (-;

  De ALV gaat op die avond in ieder geval niet gebeuren, maar wel op een later tijdstip, hoe en wanneer zijn we achter de schermen druk mee bezig. Nog niet iedereen heeft de mail van afgelopen week beantwoord met het terugzenden van een ingevuld inventarisatie formulier. Bij deze het verzoek aan diegenen die dat nog niet gedaan hebben om dat vanavond nog even te doen, of als dat niet lukt in ieder geval een mailtje met de antwoorden op de gestelde vragen terug te mailen aan secretariaat@mtcschiedam.nl…..in het formulier stond helaas een typefoutje …

  Als er nog meer mensen een hapje willen komen eten en bijkletsen op de clubavond. Laat dat dan Even weten voor komende dinsdag, dan kunnen we alsnog voldoende plaatsen reserveren !

 • Harry Groenendijk

  Ik ben er wel woensdag

 • Eldee

  Ik kom ook wel ff happen

 • herman

  kom ik woensdag wel eten

 • RT

  Goedenavond mede-motor-muizen,

  Zojuist hebben jullie een mail van mij ontvangen ivm de reservering voor morgenavond en de doorgang van de clubavond zoals we gewend zijn te houden. Deze kan morgen toch geen doorgang vinden omdat de corona maatregelen dit helaas niet toestaan. Ik had in mijn enthousiasme de uitzondering voor gezelschappen als zijnde een vereniging zo gelezen dat de groepsgrootte als gezelschap dan niet beperkt zou zijn tot max. 4 personen maar door de grens van 30 voor het de totale zaak, maar dan moet er echt een clubbelang zijn.
  Zie de bij de mail gevoegde reactie van het ministerie.

  Dus bij deze helaas geen clubavonden tot nader bericht.

  Met vriendelijke groet,
  René Tournier
  Voorzitter

 • Harry Groenendijk

  Ok Jammer

 • RT

  Goedemorgen,
  Gisteren met het bestuur en de toercommissie een eerste TEAMS sessie gehad en het ging wat rommelig in het begin zo met z’n zevenen maar uiteindelijk liep het redelijk tot goed. Daarom hebben we besloten de ALV komende clubavond 4-11 te gaan houden middels een TEAMS sessie. Details volgen samen met de officieel te bespreken stukken zoals financieel verslag 2019, begroting en toerprogramma 2021 en dat alles samen met een aangepaste agenda om te veel ‘rondpraten’ te voorkomen.
  Mochten er onder de leden nog zaken leven die op de ALV bespreekbaar moeten zijn laat dat dan svp zo snel mogelijk even weten aan mij, dan kunnen we dat meenemen in de organisatie.

  Nadere info volgt asap per mail,

  René Tournier
  Voorzitter

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Voeg een Smiley in.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette